Kopierede/fra hoften

Mohamad Maraq (011103), Mohammad Radwan Al-Shahade (090900), Tarek Mahmoud El-Sayed (131196) og Faisal Ali (031201) dømt for pligtforsømmelse for som medarbejdere i Region Sjælland 1) at have udleveret Tramadol til mindreårige varetægtsarrestanter, 2) lade dem være oppe på afdelingen om natten, 3) ignoreret hashrygning på afdelingen, samt 3) ignoreret besiddelse af mobiltelefoner på afdelingen.

Faisal Ali er tidligere dømt for vold og vidnetrusler begået i 2020, men det kræver åbenbart ikke ren straffeattest i Region Sjælland at passe mindreårige varetægtsarrestanter.

De slap alle med betinget dom ved Retten i Holbæk 10. juni 2024 (SS 60-3568/2023).

Forsvarsadvokater var Erbil Gökhan Edge Kaya og Hassan Mahmood. Den kvindelige retsformand, der ikke er dommer, men retsassessor, var del Corral Belisario.

Legen “Find Dansker” er altid sjov i Danmarks Domstole, særligt i Københavns Byret, men Retten i Holbæk er godt med.

Ingen udvisningspåstand, så de (dømte, red.) har vel fået indfødsret af folketinget hele banden. De er jo også i “beskæftigelse”, taler dansk og har indåndet dansk luft, helt som jakobinerne Kaare Dybvad Bek og Sandra Skalvig forlanger i deres cirkulæreskrivelse om naturalisation.

Så er det “ærgerligt”, når de først dømmes senere, hvis man glemmer at tjekke eller sletter oplysningerne.

Sagen omtalt i MSM.”

ANNONSE