Nyt

FBI’s ledelse er i gang med at udrense agenter, der støtter Trump, går ind for 2nd amendment (våben) og er imod vacciner. De betragtes som upålidelige. FBI vil blive et politisk pålideligt våben, som kan bruges mod Demokraternes modstandere.

FBI-embedsmænd, der gennemførte en tophemmelig sikkerheds godkendelse af en mangeårig medarbejder, spurgte vidner, om medarbejderen var kendt for at støtte den tidligere præsident Donald Trump, om han havde udtrykt bekymring over COVID-19-vaccinen, eller havde deltaget i en demonstration for 2nd amendment, ifølge interne notater, der førte til en klage til justitsministeriets interne vagthund med påstand om politisk partiskhed i agenturet.

Dette er ikke det første tilfælde, hvor det føderale politi har vist en åben politisk holdning. Fra Russia collusion i 2015/2016 til Hunters laptop i 2020, har FBI grebet ind til fordel for Demokraterne, og straffet Trump og hans tilhængere.

Medarbejderens sikkerheds godkendelse blev tilbagekaldt måneder efter interviewene, som bekræftede hans støtte til Trump og våbenrettigheder, og hans bekymringer over COVID-vaccinen, ifølge de dokumenter, som Just the News er kommet i besiddelse af.

Notaterne viser, at FBI’s Homeland Security-agenter i foråret 2022 spurgte mindst tre vidner, om medarbejderen, hvis navn og stillingsbetegnelse var redigeret fra notaterne, havde været kendt for at »udtrykke støtte til præsident Trump« eller »udtrykke indvendinger mod Covid-19-vaccination«. Agenterne fik bekræftet fra mindst ét vidne, at medarbejderen faktisk havde nægtet at blive vaccineret mod coronavirus.

FBI er blevet brugt mod Det Demokratiske Partis politiske modstandere i rent plantede operationer. I Operation Cold Snap samlede man en gruppe løse ender og fik dem til at tro, at de ville kidnappe Michigans guvernør Gretchen Whitmer. Vi taler om mennesker på eksistensniveau, som ikke havde forudsætningerne for at indse, at de blev ført op ad strømfaldene. Nogle blev dømt og andre frikendt.

ANNONSE

De samme metoder blev brugt til at fremprovokere urolighederne den 6. januar, den såkaldte storm på Capitol Hill. Og lederen af operationen var den samme person, som havde ledet Cold Snap.

Hvis man renser alle Trump-tilhængere ud, bliver det lettere at udføre sådanne stunts. Men så er USA ikke længere USA.

Det ser ud til, at FBI ikke tror, at Trump vil vinde til efteråret. Måske ved de noget, vi ikke ved.

 

ANNONSE