Dag: 9. juni 2024

I en tale søndag aften meddelte den franske præsident Emmanuel Macron, at han opløser Nationalforsamlingen og udskriver nyvalg til afholdelse den 30. juni og 7. juli. Baggrunden er Rassemblement Nationals (RN) enorme succes ved EU-valget.

Les Mer...

En valgdagsmåling fra Østrig tyder på, at det konservative Frihedspartiet (FPÖ) bliver den klare vinder af landets EU-valg med en opbakning på 27 procent. Folkepartiet (ÖVP) og Socialdemokraterne (SPÖ) konkurrerer om andenpladsen med henholdsvis 23,5 procent og 23,0 procent. FPÖ, som tilhører partigruppen Identitet og Demokrati (ID) i Europa-Parlamentet, har længe ligget i toppen af […]

Les Mer...

En fransk valgdagsmåling, der blev offentliggjort kl. 20, tyder på, at Rassemblement National (RN) ikke bare bliver langt det største parti i Frankrig, men også mere end dobbelt så stort som præsident Emmanuel Macrons parti Renaissance. Ifølge målingen har RN kurs mod 32,4 procent opbakning, mens Renaissance må nøjes med 15,2 procent, rapporterer Le Figaro. […]

Les Mer...

BBC’s tv-vært Helena Humphrey spurgte en vantro IDF-talsmand Jonathan Conricus, om IDF kunne have advaret civile gazanere, før de slog til for at befri gidslerne. Conricus forsøgte at forklare, at så ville der ikke have været nogen at befri: Gidslerne ville være blevet dræbt. Af de samme civile, som holdt dem fanget.

Les Mer...

Mens vestlige regeringer fortsætter med at klage over civile tab i Gazastriben efter oplysninger fra terrorgruppen Hamas, som de stoler blindt på, kommer der flere og flere afsløringer af, hvordan både civile og journalister bidrog til det forfærdelige terrorangreb på Israel.

Noa Argamani, som blev reddet i en dristig israelsk operation i lørdags, blev angiveligt holdt fanget i en Al Jazeera-kameramands hjem i Gaza, ifølge en eksklusiv rapport fra Israel Hayom.

Les Mer...

Hvor skal man lægge sin stemme, hvis man ønsker stop for indvandring fra islamiske kultursamfund, hvis migranter afviser den demokratiske retsstat og lever i parallelsamfund, hvor sharia hersker? Hvor går man hen, hvis man ønsker et samfund, der forsvarer og opretholder det judeo-kristne kulturgrundlag i et samfund, der hviler på tillid, respekt og ligestilling?

Les Mer...

Mediedanmark og det politiske establishment er gået amok, fordi Mette Frederiksen er blevet “overfaldet”. Hun fik angiveligt en “skuldertackling” af en mand på Kultorvet i går. Rasmus Paludan fra Stram Kurs blev også overfaldet fredag, da en fremmed fjende kastede en sodavand på ham. Men det må man end ikke dokumentere på Facebook.

Les Mer...

Da nyheden om Hunter Bidens bærbare computer kom frem i 2020, blev den i første omgang afvist som russisk misinformation. Nu bliver den brugt som officielt, legitimt bevismateriale i Hunters føderale retssag i Delaware. Fox News har set på de mest opsigtsvækkende sager, hvor den bærbare computer fra helvede blev afvist som illegitim. Politico var […]

Les Mer...

I starten af den amerikanske præsidentvalgkamp til efteråret, bliver Donald Trump nu retsforfulgt samtidig i fem forskellige jurisdiktioner af anklagere, som alle har udtrykt deres støtte til Demokraterne. En tydeligere illustration af »lawfare« og »indblanding i valget« er svær at finde. Både Demokraterne og medierne vil have os til at tro, at det er Donald […]

Les Mer...

Den 39-årige polak, som fredag slog Mette Frederiksen hårdt i overarmen, siger, at han ved, hvem hun er. Han synes endda, at hun er en god statsminister. Men hvorfor han var nødt til at slå hende med knyttet næve, gav han ingen forklaring på.

Les Mer...