Dag: 3. juni 2024

Harald Sohlberg (1869–1935). Tusj, penn og lavering på papir, 18,2 x 28,5 cm, Oslo Museum. Harald Sohlbergs familie var fra 1887 bosatt på Victoria terrasse i Christiania, som den gang var et boligkompleks. Senere ble bygningene som kjent tatt i bruk til andre formål.

Les Mer...

Emerson String Quartet, som består av Eugene Drucker og Philip Setzer, fiolin, Lawrence Dutton, bratsj og Paul Watkins, cello, spiller Ludwig van Beethovens (1770-1827) ellevte strykekvartett i f-moll op.95 fra 1810.

Les Mer...

TV 2-dokumentaren ‘Den sorte svane’ er blevet et stort samtaleemne i befolkningen, og hver dag pibler nye sidehistorier afledt af dokumentarserien frem i medierne. I Den sorte svane viser skjulte optagelser, hvordan kriminelle indvandrere får en hjælpende hånd af etnisk danske advokater og et tidligere socialdemokratisk byrådsmedlem. Lad os se på den kvindelige journalist, der sidder i toppen af denne bizarre matrix af kriminalitet og journalistik.

Les Mer...

Demokraternes problem med dommen over Trump er, at den har fået mange sorte til at føle sympati med den republikanske præsidentkandidat, som de nu kan se bliver lige så uretfærdigt behandlet, som de selv plejer at blive.

Les Mer...