Nyt

Loading the Elevenlabs Text to Speech AudioNative Player...

Den 14-årige pige, der angiveligt blev gruppevoldtaget af et dusin børn i alderen 11 til 16 år, skreg “stop” til sine overfaldsmænd, men mødte ingen nåde.

Der er kommet nye forfærdelige detaljer frem om den gruppevoldtægt, som har chokeret Belgien. Det skriver avisen Daily Mail.

Den hovedmistænkte – pigens 14-årige kæreste – tog angiveligt pigen med til et skovområde ved navn Kabouterbos i Kortrijk, Vestflandern, Belgien, omkring kl. 18 den 2. april, efter at de havde tilbragt dagen i en forlystelsespark.

Den belgiske avis Nieuwsblad, der citerer “velplacerede kilder”, beskriver kæresten som en “lover boy”, der bevidst lod sine venner misbruge sin unge partner.

“Lover boy” er i dette tilfælde et udtryk, der bruges til at beskrive menneskehandlere, som forsøger at få deres unge ofre til at forelske sig i dem.

Kæresten voldtog angiveligt sin unge partner foran de andre drenge. Derefter “lånte han hende ud” til sine venner, som også voldtog hende. Den yngste af drengene, en 11-årig, blev ifølge rapporterne brugt som udkigspost.

Anklagere arresterede ti mistænkte i alderen 11 til 16 år – ifølge lokale medier alle drenge af nordafrikansk eller somalisk afstamning – og bragte dem ind til afhøring.

Nye rapporter hævder dog, at op til et dusin drenge var involveret i den meget brutale gruppevoldtægt.

Pigen siges at have tilbragt mindst to dage i skoven, hvor hun blev voldtaget, plaget og mishandlet af banden af mindreårige.

Afhøringer af de mistænkte har afsløret, at pigen råbte “stop”, da teenagedrengene overfaldt hende. En af de mistænkte 14-årige sagde angiveligt, at hun “lavede ansigter”, og at han “så, at hun havde smerter”, ifølge den lokale kanal HLN.

Pigen virkede også svimmel under angrebene, blev bleg, og hendes øjenlåg så ud til at lukke sig, ifølge udtalelserne.

Men ingen i gruppen siges at have opfordret deres venner til at stoppe det groteske overgreb.

Daily Mail rapporterer, at billeder af voldtægten også blev delt på de sociale medier, angiveligt via Snapchat – en instant messaging-app, der giver brugerne mulighed for nemt at dele billeder og videoer.

Selvom overgrebet fandt sted i begyndelsen af april, gik der flere dage, før pigen stod frem af frygt for at fortælle det til sine forældre og politiet. Det var først den 25. april, at politiet var i stand til at anholde de mistænkte.

Ifølge kærestens advokat Nur Demirtas har hendes klient benægtet begivenhederne, som de er blevet rapporteret.

“Han forstår, at han nu er spærret inde, men det er også traumatiserende for ham. Det er også meget svært for hans forældre, som er velhavende mennesker, der har forsøgt at give deres søn en god opvækst. De forstår ikke, hvordan det kunne ske,” siger Demirtas.

“Det slår mig også, at de mistænkte for sådanne forbrydelser bliver yngre og yngre. Det er meget foruroligende.”

Advokat Kelly De Caluwé, som forsvarer en 16-årig mistænkt af somalisk oprindelse, siger, at “alle de mindreårige er blevet afhørt på samme tid, og efterforskerne vil nu teste udsagnene for at finde frem til sandheden”.

“Det er forfærdelige fakta”, siger hun. “Spørgsmålet er, hvordan det er muligt, at disse børn har mistet enhver fornemmelse for normer. Hvad skal vi gøre ved det?”

“Hvordan skal vi løse det? Det er et spørgsmål, som ikke kun bør stilles til ungdomsdommeren, men også til samfundet som helhed. Jeg har endnu ikke oplevet noget lignende i min femtenårige karriere.”

Caluwé siger, at hendes klient sagde ting, han ikke mente, under interviewet, og hun har bedt om et nyt interview.

“Jeg bad om et nyt interview, fordi han på grund af sprogbarrieren sagde ting, der ikke stemte overens med, hvad han mente,” siger hun ifølge Nieuwsblad.

“For mig er han ikke en voldtægtsmand. Selv om han indser, at der er sket noget meget forkert. Den erkendelse kommer gradvist.”

Den kriminelle lavalder i Belgien er 18 år. Det betyder, at de formodede seksualforbrydere blev stillet for en ungdomsdommer og sandsynligvis vil blive placeret i et personligt tilpasset rehabiliteringsprogram i ungdomsinstitutioner.

Læs også

Læs også