Nyt

I april var en 34-årig mand fra Udrejsecenter Kærshovedgård involveret i en trafikulykke, der kostede en 55-årig dansk kvinde livet. Den 34-årige fik en betinget udvisningsdom i 2017. I 2021 blev han udvist af Danmark efter endnu en dom.

Ifølge politiet var den 34-årige påvirket af stoffet THC, da han med 120 km/t kørte ind i kvindens bil. Ulykken skete på en strækning, hvor man må køre 70 km/t.

En bekendt skriver:

“Når han igen har afsonet, får han meldepligt på Kærshovedgård i nogle år, indtil praksis fra EMD kræver, at meldepligten og udvisningsbestemmelsen ophæves igen, hvorefter han genindtræder i sit oprindelige opholdsgrundlag, som givetvis enten har været tidsubegrænset opholdstilladelse eller en opholdstilladelse, der mere eller mindre automatisk bliver fornyet hvert andet år. Han tvangsudsendes jo ikke til … (hjemland bortcensureret fordi der muligvis er navneforbud i sagen, red.).

ANNONSE

Han er dømt adskillige gange tidligere for blandt andet afpresning, adskillige tilfælde af kørsel uden førerret, ordensbekendtgørelse ved natklub Tordenskiold i Kolding, knivlov i Kolding arrest, knivlov i Horsens, lov om euforiserende stoffer, knivlov i Tilst, trusler, vold, vold i gentagelsestilfælde med videre.”

***

Et oplagt spørgsmål til politikerne:

Hvorfor skal en udvist kriminel uden kørekort kunne køre narkopåvirket rundt på de danske veje og slå danskere ihjel?

ANNONSE