Dag: 11. maj 2024

Hans Memling (c.1433–1494). Olje på tre, 223,5 x 306 cm, Nasjonalmuséet i Gdańsk. Den umiddelbare inspirasjon til dette bildet – og ganske mange andre med beslektede motiver – er nok de siste kapitler i Johannes’ åpenbaring, selv om det ikke er tale om en helt eksakt illustrasjon. I det sentrale panelet troner Kristus, omgitt av […]

Les Mer...

Præsidentens kognitive deroute er nu så fremskreden, at han knapt kan tale rent, endsige fuldføre en sætning. Hertil kommer, at han åbenbart ikke ved, hvor han befinder sig det meste af tiden, men må føres rundt. Han har også svært ved at gå, og onde iagttagere har bemærket, at det ser ud, som om han har skidt i bukserne.

Les Mer...

26-årige Joost Klein er blevet smidt ud af det internationale melodi grand prix, der bliver afholdt i Malmø. Det sker efter forlydender om både ulovlige trusler og vold mod en kvinde.

Les Mer...

En israelsk journalist blev banket op, efter at han var blevet afkrævet bevis for, at han ikke var jøde.

-“Er du israeler eller jøde?” ville demonstranterne vide.

-“Jeg er begge dele,” svarede Zeev Avrahami fra ynetnews.com.

Så mærkede han, at noget hårdt ramte hans hoved, og han faldt om.

Les Mer...

Mange har frygtet, at volden skulle bryde ud i Malmøs gader. Men få ventede, at den propalæstinensiske vold skulle udfolde sig i hjertet af grand prix-showet.

Hollandske Joost Klein hader Israel og støtter det muslimske terrorregime i Gaza. Nu må den Palæstina-glade sanger bære anklagerne om kvindevold på sine skuldre.

Les Mer...