Nyt

Eva Vlaardingerbroeks blev fjernet fra YouTube for “hadefuld tale” i sin tale ved CPAC Hungary 2024, hvor hun blev kritiseret for at sige, at “udskiftningen af befolkningen er en realitet, ikke en teori”. Det skete på trods af, at hun understøttede sin holdning med officielle statistikker.

– The Great Replacement is not a theory

Vlaardingerbroeks tale havde titlen “The Great Replacement is not a theory – it’s a reality.”

Hun sendte et skærmbillede af YouTubes e-mail på Twitter (som nu vil blive mærket X).

– Selvfølgelig slettede YouTube min tale, tweetede Vlaardingerbroek og takkede Elon Musk for at have købt Twitter. Hun sluttede af med at sende YouTube et klovneansigt og sætte anførselstegn omkring “hadefuld tale”:

– Den, der har øjne, kan se

At den herskende elite, aktivt forsøger at erstatte den hvide, kristne befolkning i de vestlige lande, med indvandrere fra andre kulturer, er blevet stemplet som en konspirationsteori. Ifølge Vlaardingerbroek er dette i dag et fænomen, som alle “med øjne kan se”. .

Vlaardingerbroek underbyggede dette med statistikker, der viser, at 56 procent af befolkningen i den hollandske hovedstad Amsterdam er indvandrere. Andre større byer som Haag og Rotterdam, har en indvandrerandel på næsten 60 procent. Hun pegede også på andre europæiske byer, som London og Bruxelles, hvor den indfødte befolkning i dag er i mindretal.

ANNONSE

Statistiske beviser

Ifølge Vlaardingerbroek er dette statistisk bevis for, at Great Replacement ikke længere er en teori.

Teorien om, udskiftning af befolkningen i Europa, er et kontroversielt emne, som først blev fremsat af den franske forfatter Renaud Camus i 1996. Teorien er blevet stemplet som en “højreekstrem konspirationsteori” af regeringsvenlige medier og de teknologi virksomheder, der kontrollerer informationsstrømmen i Vesten.

Delt på Twitter

Videoen kan findes på Twitter, hvor den har passeret 54 millioner visninger og 103.000 likes. .

– Her er hele den tale, jeg holdt på CPACHungary. Jeg sagde den forbudte sandhed: Den store udskiftning er ikke længere en teori – det er virkelighed. Hvide europæere bliver udskiftet i deres egne lande i et accelererende tempo. Hvis vi ikke vender udviklingen, vil det betyde enden på vores civilisation:

 

Kjøp «Europas underlige død»!

ANNONSE