Kommentar

Beslutningen om at nægte Israel våben vil få store konsekvenser. Den vil påvirke magtbalancen, ikke kun i Mellemøsten, men især i Vesten, hvor Demokraterne vil vinde valget for enhver pris og med alle midler.

Demokraterne er det parti, som under Obama og Biden repræsenterer alliancen mellem venstrefløjen og islamismen. Det er et stort skridt fra Clintons regnbuekoalition.
Derfor ligger der langt mere i Bidens ultimatum til Israel, end de progressive medier er villige til at indrømme. For dem er det det modsatte:
De kan få det på deres måde: Bidens USA har vist “menneskelighed”.

Det er den samme menneskelighed, som Gaza-aktivisterne viser, når de besætter universitetsområder og råber Død over Israel, Død over Amerika.

Lad der ikke være nogen tvivl: Bidens afvisning af at anerkende Israel er en gavepakke til de kræfter, der ønsker at ødelægge Israel og det, der er tilbage af Vesten.

ANNONSE

Vi har længe vidst, at Israel kæmper en kamp for overlevelse. Demonstrationerne på amerikanske universiteter fungerer som støttetropper for Hamas. Når Iran støtter dem, er der en grund til det. Universiteterne er blevet så woke, at ledelsen ikke er i stand til at reagere. En stor del af personalet er på de studerendes side.

I sidste uge talte Biden for første gang imod åben antisemitisme, men han sørgede også for at nævne islamofobi. Selv når han kritiserer antisemitisme på venstrefløjen og blandt muslimer, sørger han for at afbalancere det, så han ikke fornærmer dem for meget. Det hører aktivisterne selvfølgelig. Biden tør ikke tage stilling. De ved, at de har ham.

Han sagde det samme i går aftes til CNN: Det er måske ytringsfrihed, men det er ikke lovligt at nægte jødiske studerende adgang til forelæsningssale eller at komme med antisemitiske udtalelser. Det er svagt, det er mere som en markør for at have sagt det. Så han senere kan henvise til, at han har fordømt antisemitisme. Men det er sent, og det er svagt.

Man får også en anden fornemmelse, når man hører Biden: Han klager, han undskylder. Han er såret og vred over, at de studerende gør dette mod ham, han som har gjort så meget for dem. Og det har han faktisk. Han og den progressive bevægelse, som kom ind i Kongressen med Squad, har ødelagt USA’s bedste universiteter. I 2016 var Squad et marginalt fænomen. Nu er det hele det demokratiske parti, der har bevæget sig og er blevet som Squad.

Det var den samme svaghed dengang. Nancy Pelosi var formand for Repræsentanternes Hus. Ilhan Omar var kommet med flere antisemitiske udtalelser, og Pelosi var nødt til at gøre noget. Men det var en intetsigende resolution mod had i almindelighed.

For to uger siden var det Pelosi, der gik ind for et våbenforbud mod Israel.

Dette er ikke en ensom ulv. Det er en flok, og den er på vej til at rive velordnede, blomstrende byer fra hinanden. Se bare, hvordan det ser ud i de byer, som Demokraterne kontrollerer!

Politiet har arresteret mange besættere på campus i de seneste dage, men man får ikke indtryk af, at Biden står bag og støtter denne indgriben. Han roser ikke politiet.
Nej, hvorfor skulle han det? Demokraternes valgslogan i 2020 var “defund the police”. Det er Demokraternes “børn”, der har genoplivet protesterne fra 1968. Netanyahu er “bad”, han er en ny Nixon. Han nægter at spille på Bidens præmisser.

Det er derfor, USA aktivt har undermineret den israelske regering i de seneste måneder. De støtter de massive demonstrationer, som er blevet genoptaget, og som skaber splittelse blandt israelerne. Der er stadig 135 gidsler i Gaza. Biden siger, at han vil hjælpe med at få dem frigivet. Læs: Bruger gidslernes pårørende til at angribe Bibi.

Bibi dribles og skubbes. Allerede for et par dage siden klagede israelerne over, at de følte sig snydt af amerikanerne i forhandlingerne om en våbenhvile. Nu ser de resultatet.

Meddelelsen i går aftes er en stor gave til Hamas. De bliver bestemt ikke mere medgørlige.

Mange mennesker læser livebloggen på timesofisrael.com. Men Times of Israel har også en dagsorden. De vil også gerne af med Bibi og hans regering. Avisen ser derfor med forståelse på Bidens beslutning. De ser ikke det forræderi, som jøder i hele verden burde føle og være chokerede over. Dette er en mørk stund for Israel.

Vestlige borgere vil få at vide af deres medier, at Biden gør det rigtige. Han ønsker at stoppe krigen.

Men folk har set, hvad der er foregået i deres egne gader. De har indset, at der er blevet sluppet kræfter løs, som ikke har deres bedste interesser på hjerte. Meningsmålinger viser, at i et land som Frankrig, der føler den islamiske invasion stærkest, er sympatien på Israels side.

Israel er blevet et symbol på frihed.

Mens Biden er blevet et symbol på svaghed. Han kan ikke beslutte sig. Han vil berolige alle og ender med at svække sin egen og USA’s position.

Det har de arabiske lande set gennem flere år. Det første, han gjorde, var at blive venner med Saudi-Arabien. For nylig var det Indien, Rusland, Kina og Japan, der fik at vide, at de var fremmedfjendske. Det er den progressive dagsorden, der taler. To tredjedele af verden er ikke med til det.

Biden er kun klar og offensiv på ét punkt: Krigen mod Trump og hans vælgere. Han fører den hensynsløst. Biden har ingen menneskelige hensyn. Han ligner mere og mere en hensynsløs autokrat omgivet af oligarker, som tror, at de ejer verden.

Det er derfor, Demokraterne mister støtte blandt de moderate i centrum. Amerikanerne har set og oplevet denne politik på første hånd i 3,5 år. De vil ikke have mere af den.

Biden var i Wisconsin onsdag for at annoncere opførelsen af en ny fabrik. Han benyttede lejligheden til at sige, at folk har det bedre økonomisk, end de selv er klar over.

“Meningsmålingerne har hele tiden været forkerte,” sagde han og satte spørgsmålstegn ved effektiviteten af telefonundersøgelser.

-Amerikanerne er tilfredse med økonomien, de bliver bare fodret med negative opfattelser af, hvordan tingene går, sagde Biden. De bliver vildledt af desinformation. Det er sådan, den autoritære taler. Der er noget galt med input.

Hvorfor behandler Biden Israel så dårligt? Hvorfor slår han hånden af dem? Fordi Israel har stået imod den ondskab, der breder sig i Vesten. Netanyahu nægter at spille på deres hold.

Israel har også mange af de samme kræfter, som ødelægger Vesten. Men den 7. oktober var et wake-up call, ligesom 9/11 var det i 2001. Israel var nødt til at sige fra. De har så meget erfaring med Gaza, Hamas og Hizbollah, at de vidste, hvad de var oppe imod. Hvis de var i tvivl, viste bestialiteterne dem, hvad de kunne forvente, hvis disse kræfter fik overtaget.

Israel har været kamphærdet i syv måneder. De ser, at Hamas stadig affyrer raketter, senest for to dage siden mod Sderot. De vil ikke ændre sig. De skal knuses. Det er svært at forestille sig, at Israel vil give op så tæt på sejren.

Medierne forsøger at skabe krigstræthed, men det ser vi ikke i det israelske samfund.

Faktisk fører Israel-bashing i et land som Norge til øget moral blandt israelerne. De genkender fjenden. De har set ham før.

Men danskerne ligsom nordmændene er forvirrede. Det vil tage tid for dem at indse, at israelerne kæmper vores kamp.

Israelerne har ikke noget valg. Men det har vi heller ikke, hvis vi vil bevare friheden. De samme kræfter, som ønsker at ødelægge Israel, ønsker at ødelægge vores samfund. Det er svært at se det, men det liberale USA eksisterer ikke længere. Det er blevet “progressivt” og mørkt.

Kun patrioterne står op og forsvarer friheden.

ANNONSE