Kopierede/fra hoften

Enhedslistens partileder, Pelle Dragsted, roder sig i disse dage ud i nogle fæle bortforklaringer om Dansk Folkeparti, Pia Kjærsgaard og racismeanklager. Det hele emmer af løgn og opportunisme.

I marts 1998 står en 22-årig Pelle Dragsted og råber ad Pia Kjærsgaard, mens dødstrusler og brosten vælter nedover Dansk Folkepartis grundlægger:

“Ingen racister i vores gader,” lyder det verbale angreb fra Pelle Dragsted.

Pia Kjærsgaard bliver eskorteret væk fra Nørrebro af kampklædte politifolk, fordi Pelle Dragsted og hans autonome gruppering er gået amok i stenkast og optøjer.

Pelle Dragsted er på daværende tidspunkt en del af en voldelig gruppering, der er karakteriseret som en “terroristisk organisation” af den britiske historiker Mark Bray.

26 år senere fortæller Pelle Dragsted, at han “skammer” sig og er “flov over” sin opførsel i slutningen af 90’erne.

Pelle Dragsted siger åbent, at han i 1998 mente, at Pia Kjærsgaard var “racist”. Enhedslistens partileder understreger, at han ikke vil bruge det injurierende skældsord – “racist” – om Pia Kjærsgaard i dag.

Men hvornår er Pelle Dragsted stoppet med at kalde Pia Kjærsgaard for “racist”?

Nye afsløringer viser, at Pelle Dragsted har kaldt Pia Kjærsgaard og resten af Dansk Folkeparti for “racister”, mens Dragsted er ansat og tilknyttet Enhedslisten på Christiansborg.

I november 2007 skriver Pelle Dragsted et læserbrev i det nu hedengangne medie ‘Nyhedsavisen’. Her bruger Pelle Dragsted betegnelsen “Dansk Folkepartis racister”.

Der er altså tale om en grov generalisering fra Pelle Dragsted, der som Enhedslisten-medarbejder sætter racismeprædikatet på samtlige personer i Dansk Folkeparti – inklusiv Pia Kjærsgaard.

Pelle Dragsted er blevet ansat i Enhedslisten på Christiansborg to år tidligere.

I 2005 får Pelle Dragsted titlen som International sekretær i Enhedslisten. Senere bliver den omstridte Enhedslisten-politiker ansat som presseansvarlig for partiet, og han bliver efter nogle år politisk rådgiver for Red Barnets nuværende generalsekretær – boligmillionæren Johanne Schmidt-Nielsen.

Pelle Dragsted er altså ansat og en del af Enhedslistens inderkreds, da han leverer sine voldsomme racismeanklager mod Dansk Folkeparti og Pia Kjærsgaard i efteråret 2007.

Et regnestykke viser, at Pelle Dragsted har ment, at Pia Kjærsgaard var racist i langt over ni år. Hvis man regner fra Nørrebro-optøjerne i 1998 til det kontroversielle læserbrev i 2007.

ANNONSE

Spørgsmålet er nu. Hvornår stoppede Pelle Dragsted med at kalde Pia Kjærsgaard for racist?

Det er angiveligt sket i årene mellem efteråret 2007 og foråret 2024.

Et godt bud er, at Pelle Dragsted er fuld af løgn.

Pelle Dragsted fandt sandsynligvis på sin ny tilgang til racismeanklager, da den omstridte partileder blev kontaktet af medierne i forbindelse med afsløringerne, der forbinder Dragsted til Nørrebro-optøjerne i slutningen af 90’erne.

Får vi endnu en patetisk undskyldning fra Pelle Dragsted?

*

Eventuelle henvendelser kan ske til:

Pelle Dragsted
Partileder, Enhedslisten

Email: kontakt@pelledragsted.dk
Telefon: 4272 4317

ANNONSE