Dag: 1. april 2024

I USA er krigen mod familien og de kristne værdier langt mere intens end herhjemme. Når Biden erklærer påskedag for trans-mindedag, forstår alle, at han bevidst træder påskens budskab under fode. Han kunne have ladet det være. Han sætter trans over selve kristendommens fundament: Opstandelsen. Som amerikanerne siger: We get that. Der er ingen tvivl […]

Les Mer...

Rembrandt Harmenszoon van Rijn (1606–1669). Olje på lerret, 77.8 x 64,4 cm, Mauritshuis, Haag. Nederlandsk titel: Twee mooren. I eldre eoropeisk kunst finner vi ikke så mange avbildninger av personer med afrikansk opprinnelse, Men flere betydelige kunstnere har portrettert svarte personer, foruten Rembrandt også Rubens og Albrecht Dürer. Det kan se ut som om Rembrandt […]

Les Mer...

Jordens temperatur er ikke faretruende høj. Faktisk befinder vi os i en relativt kold tid, hvis vi ser på de seneste 500 millioner år – en istid, siger Patrick Moore, som var en af stifterne af Greenpeace. For 200 millioner år siden – da der ikke fandtes mennesker – var klodens temperatur sandsynligvis 13 grader højere end i dag.

Les Mer...

Den tidligere venstreliberale Naomi Wolf er i Holland for at præsentere sin nye bog Facing the Beast- Courage, Faith, and Resistance in a New Dark Age i en hollandsk oversættelse. Jeg indså, at amerikanere og europæere befinder sig på forskellige stadier af sorg. Deres verden forsvinder.

Les Mer...

”Jeg vil ikke tilbage og leve det liv, jeg levede før. Det er alt for fysisk krævende, det er jeg ikke i stand til med kun et ben.”  Snart skal I alle komme og bo hos mig. Vi får stort hus og IMO sørger for flybilletter! Min dejlige piger Happy, Grace, Glory og Hope vil blive taget venligt imod af Refugees Welcome og Ungdommens Røde Kors.

Les Mer...