Nyt

Lærerne på den omstridte Borup Skole i Køge Kommune anbefaler, at de små piger ikke viser for meget hud, når der er svømning på skoleskemaet.

Lærerne anbefaler brug af badedragt og ikke bikini. Sidstnævnte viser angiveligt for meget hud og seksualiserer de små skolepiger i svømmehallen.

Anbefalingen fremgår af et referat fra et skolebestyrelsesmøde i april 2022. På mødet deltager skolelederen Jakob Dalgas, der i går blev sygemeldt.

I referatet står der, at skolebørnenes bikinier ikke altid sidder tilstrækkeligt “tæt/fast”.

Borup Skole er kommet i offentlighedens søgelys, fordi fire børn angiveligt har overfaldet, truet og voldtaget andre elever. En seksårig er blevet analt voldtaget, og en niårig elev er igennem længere tid blevet voldtaget.

Hverken myndigheder eller medier har fortalt om gerningspersonernes etnicitet eller kulturelle baggrund.

Liberal Alliances folketingsmedlem, Lars-Christian Brask fortæller på de sociale medier, at politikeren har hørt i “lokalmiljøet”, at der skulle være tale om såkaldte Syrienbørn. Denne oplysning er ubekræftet.

Det er en kendt sag, at netop indvandrere fra muslimske lande i Stormellemøsten og Afrika ofte ønsker, at piger og kvinder skal tildækkes i overensstemmelse med koranens religiøse påbud.

Det vides ikke om, kræfter i Borup Skoles bestyrelse ønsker et bikiniforbud på grund af islamiske værdier.

Men der er en åbenlys opmærksomhed fra skolelærernes side på små pigers kropslige fremtoning og påklædning i svømmehallen.

Se også
Kilde står frem: Indvandrere står bag voldtægter på Borup Skole

ANNONSE