Dag: 13. februar 2024

Det er angiveligt “syriske flygtninge”, der står bag de voldelige overgreb og voldtægter mod jævnaldrende elever på Borup Skole.

Det fortæller Tina Thomsen, der oplyser, at hun bor i Borup.

Tina Thomsen har været eller er tilknyttet Nye Borgerlige. Da partiet holdt landsmøde i oktober 2023, var det angiveligt Tina Thomsen, der førte referat af partiaktiviteterne.

Les Mer...

Et centralt medlem af De Radikale fortæller nu, at de involverede børn i den voldsomme overgrebssag fra Borup Skole har baggrund i arabiske lande.

Det kan dække over lande som eksempelvis Syrien, Libanon, Jordan eller Irak.

Det er den somaliske indvandrer, Mohamed Mohamud, der kommer med de nye oplysninger i sagen

Les Mer...

Johannes Flintoe (1787–1870). Dekkfarger på papir, 35,1 x 46,5 cm, Nasjonalmuséet, Oslo. Den kongelige Tegneskole i Christiania ble opprettet i 1818, og fra 1820 til 1851 var Flintoe ansatt der, og fikk etter hvert hovedansvaret for tegneundervisningen. Blant hans elever finner vi Lars Hertervig, Julius Middelthun, J. F. Eckersberg og Hans Gude.

Les Mer...

Det multikulturelle og stadig mere islamiserede Malmø, Sveriges tredjestørste by, oplever problemer, som var næsten ukendte for nogle år siden. Siden november 2020 er over 160 tilfælde af farligt hundefoder blevet meldt til politiet i Malmø. Dette involverer boller eller anden mad tilberedt med glas eller skarpe metalstykker med den hensigt at skade eller dræbe […]

Les Mer...

Flere hundrede svenske kvinder får om året børn uden partner. Interessen for assisteret befrugtning som enlig kvinde er stigende. En af dem, der valgte at blive mor alene, er Erica Weidenstolpe i Västervik. “Man skal gøre, hvad man vil,” siger hun til SVT. Det er ikke altid nemt at finde en partner. Erica Weidenstolpe har […]

Les Mer...

Lærerne på den omstridte Borup Skole i Køge Kommune anbefaler, at de små piger ikke viser for meget hud, når der er svømning på skoleskemaet.

Lærerne anbefaler brug af badedragt og ikke bikini. Sidstnævnte viser angiveligt for meget hud og seksualiserer de små skolepiger i svømmehallen.

Les Mer...

Vesten er nødt til at forberede sig på en konflikt med Rusland, der kan vare ”årtier”, udtaler NATO’s generalsekretær Jens Stoltenberg til den tyske avis Welt am Sonntag. Vesten må derfor skynde sig at øge sin våbenproduktion.

Les Mer...