Dag: 17. december 2023

Lars Due Theilade brænder koranen foran kulturministeriet og bliver efterfølgende sigtet for at overtræde koranloven. Dan Park har taget fotografiet, og han har en ret omfattende dækning af de mange reaktioner på koranloven på lovens første dag på sin blog.

Les Mer...

Hans Leganger Reusch (1800-1854). Olje på papp, 19 x 29 cm, KODE-muséene, Bergen. Hans Leganger Reusch fikk sin viktigste utdnnelse ved Kunstakademiet i København i perioden 1825–28, og var senere elev hos I.C.Dahl i Dresden fra august 1829 til april 1830. Fra 1834 var han lærer ved Det Nyttige Selskabs Tegneskole i Bergen. Slindebirken sto […]

Les Mer...

Hans Rustad deler sine tanker og refleksjoner mens han går tur med hunden i skogen. Hvis du setter pris på skogpoddene så Vipps oss gjerne på 13629. Alle bidrag hjelper. Podcast:  Youtube:  Rumble: Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere […]

Les Mer...

Til Financial Times siger rigsbankchef Erik Théeden, at et af Sveriges styrker har været svenskernes tillid til hinanden og til myndighederne, og denne tillid risikerer nu at blive udfordret, med mindre landet får styr på bandekriminaliteten.

Det får Sverige selvfølgelig ikke, med mindre regeringen griber til de samme metoder, som Israel bruger mod de muhamedanske bander i Gaza, og det er der ikke udsigt til.

Les Mer...

år talen er om Israel, lyder det gang på gang, at landets svar på angreb skal være ”proportionale”. Det er naturligvis en opskrift på evig krig. Krige blive afsluttet, når en af de krigsførende mobiliserer større magt end modstanderen, og når modstanderen erkender, at der ikke er andet at gøre end at nedlægge våbnene.

En krig skal føres til sejr. Ellers er der ingen grund til at føre den, og alle ofre vil have været forgæves.

Les Mer...