Nyt

Mange mennesker tænker måske på julemanden som en venlig fyr, der giver gaver til børn. For nogle muslimske immigranter ser han dog ud til at være en ond, hvid racist, der spreder islamofobi.

Tysk statspoliti leder efter en gruppe unge, der er mistænkt for at såre en midaldrende mand klædt ud som julemand på vej til at optræde ved et arrangement i Hessen. Dette rapporteres af Remix News.

Det 54-årige offer skulle optræde på Königsalm på Königsplatz i byen Kassel den 6. december, da han blev opsøgt af en gruppe unge, som krydsede gaden og konfronterede ham.

Offeret, Rainer B., fortæller, at banden bestod af flere teenagere med migrantbaggrund på omkring 15 år. Han fortalte politiet, at de fornærmede ham, kaldte ham en “djævel” og en “fed mand” og beordrede ham til at fjerne sit julemandskostume.

ANNONSE

Angriberne sagde, at de var muslimer, og at Tyskland var “deres land”. Det oplyser avisen Hessische/Niedersächsische Allgemeine (HNA).

Da manden nægtede, blev banden voldelige og slog ham. Dette resulterede i skader på hans nakke og rifter i hans kostume. I selvforsvar slog manden en af ​​sine angribere i ansigtet, hvilket fik dem til at flygte.

Offeret bemærkede, at flere personer var vidner til angrebet. I stedet for at gribe ind, lo de af ham og klappede af de migranter, der angreb ham.

Rainer B. fortsatte med at optræde ved arrangementet i sit beskadigede julemandskostume, men på grund af hans optræden efter overfaldet blev fotografier med de tilstedeværende børn aflyst.

Offeret var ikke desto mindre stoisk efter angrebet og insisterede på, at hændelsen ikke ville forhindre ham i at fortsætte som julemand også næste år.

“Jeg vil fortsætte”, udtalte han til lokale medier. Julemanden tilføjede, at han planlægger at bevæbne sig med peberspray fremover for at sikre, at han kan forsvare sig selv.

Køb Douglas Murrays bog “Europas mærkelige død” fra Document Forlag her!

ANNONSE