Nyt

Søndag aften slap briterne med nød og næppe at blive erobret af fascismen. Sådan virkede det, hvis man læste nogle af de hysteriske kommentarer om Nigel Farage og et “reality show”.

For Farage har været deltager i denne sæsons udgave af I’m a Celebrity… Get Me Out of Here! Desuden gik han hele vejen til finalen, og var en af ​​tre, der kunne vinde hele stævnet.

Han vandt ikke, men uanset hvad gjorde han det langt bedre, end kritikere havde forudsagt eller i det mindste håbet. Dette er, hvad Fraser Myers skriver i Spiked.

Regimets medier beskriver normalt Farage enten som en farlig demagog, en dygtig manipulator af de foragtede lavere klasser, som mangler elitens “visdom”. Farage bør derfor forvises fra tv for at beskytte det britiske demokrati.

ANNONSE

Andre hævder, at Farage er en person, der går fra et valgnederlag til et andet, som mangler støtte til sine højreekstremistiske ideer.

Blokkeringen av bankkontoen til Nigel Farage ryster britene

Reaktionerne kom umiddelbart efter, at det blev annonceret, at Farage ville deltage i I’m a Celebrity…Skrev Stewart Lee, der udgiver sig for at være en komiker, i den vågnede venstrefløjs yndlingsavis The Guardian, som ITV havde leveret ” en ukritisk platform for en farlig demagog, der kunne fremstille sig selv som en folkets mand uden at blive stillet til ansvar”.

Dette kunne åbne vejen til magten for Farage, skrev en hysterisk Lee, der er sjovere som politisk kommentator end som komiker.

Andre journalister i The Guardian og The Observer kimede ind.

John Crace og Barbara Ellen udtrykte hver for sig deres frygt for, at ITV var i fare for at ‘normalisere’ Farages angiveligt ‘afskyelige’ synspunkter.

“Afskyelige” synspunkter bliver normaliseret, fordi Farage deltager i et realityshow. Tror de virkelig selv på denne spray?

Cathrine Bennet skrev, at Farage at få lov til at vise sin bagdel i brusebadet på tv var et af flere elementer, der “konspirerede for at befri Farage fra sin fortid”. Han blev portrætteret som “en af ​​os”, simpelthen uhørt ifølge Bennet.

Simon Kelner var overbevist om, at britiske tv-seere ville straffe Farage for Brexit. Men briterne stemte Farage hele vejen til finalen.

Sådan fortsatte det i woke media og på diverse platforme som X og Facebook. Frygten for en dystopisk fremtid, hvor det yderste højre tog kontrol med Farage som fører var overvældende.

Farages blotte tilstedeværelse var nok til at generere spasmer af hysteri og alvorlige advarsler om vores truende nedstigning til en højreekstrem dystopi.

Syv år efter Brexit har den såkaldt fornuftige politiske klasse helt tabt forstanden. Er der nogen mening i at tage disse mennesker seriøst længere? Myers konkluderer klart.

Syv år efter Brexit-afstemningen og den formodede følsomme fløj af politik er lige så desorienteret og forvirret som nogensinde. De kan ikke engang se I’m a Celebrity… uden at se det som en varsel om fascisme.

Tid til at stoppe med at tage disse mennesker seriøst.

Køb The Psychology of Totalitarianism her! Køb e-bog her!

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden

Bidens store bagslag