Dag: 13. november 2023

Johan Christian Dahl (1788-1857). Olje på lerret, 40 x 49,5 cm, privateie. Johan Christian Claussen Dahl var den første norske kunstner som opplevde internasjonal – i det minste europeisk – berømmelse. Mesteparten av sitt aktive liv var han bosatt i Dresden, men gjorde flere reiser til Norge, der han gjorde skisser til bilder som han […]

Les Mer...

Efter 20 års ateisme meddelte hun i går, at hun er gået over til kristendommen som reaktion på truslerne mod den vestlige civilisation. Som hun forklarer i en artikel i UnHerd, tror hun ikke, at ateismen kan udruste os til at udkæmpe den civilisationskrig, som vi nu står i.

Les Mer...

”Et af verdenshistoriens mest … fremgangsrige lande, vil gå i opløsning – svenskerne bliver nationsløse – det vil sige faderløse i en verden, hvor national beskyttelse vil være den endelige sikkerhedsgarant.

Hvor ironisk, at verdens mest tryghedsbesatte folk bortkastede sin væsentligste forsikring. De gjorde det tilmed i troen på, at de var ”gode”, når de i virkeligheden var meget onde – mod deres egne”, siger Ronie Berggren.

Les Mer...

Siden Hitlers magtovertagelse i Tyskland i 1933 har dansk udenrigspolitik hvilet på et uskrevet dogme om, at Danmark skal kæmpe for frihed og folkestyre overalt på kloden, medmindre dette er til fare for vores sikkerhed eller skader vores udenrigshandel eller kolliderer med indenrigspolitiske interesser. Konsekvensen af dette etiske valg har været, at Danmark altid har føjet sig efter dem, vi var bange for og i stedet mobbet dem, der ikke kunne skade os.

Les Mer...

“Vi hader zionismen, og den skal udryddes for en hver pris!”

Sådan lyder de voldsomme ord fra muslimske Mohammad Kassem Samrawi, der er ansat hos Ejner Hessel – en af Danmarks største bilforhandlere.

Les Mer...

Document Radio sendes fast kl 09:00 på hverdager. I dagens sending vil Rebecca Mistereggen og Christian Skaug la aktualitetsbildet ligge for en stakket stund, og snakke om hvordan verden ser ut fra USA. Vi sender live på Documents YouTube-kanal, Rumble-kanal og Facebook-side, og legger ut som podkast på Spotify, PodBean, Apple Podcasts og Google Podcasts. Hvis du setter pris på […]

Les Mer...