Dag: 5. oktober 2023

Helene Schjerfbeck (1862–1946). Olje på lerret, 115 x 94,5 cm, Ateneum, Helsinki. I sine tidligste bilder benyttet Helene Schjerfbeck, som her, en realistisk-romantisk stil. Men etter hvert arbeidet hun seg fram til hva man kan kalle en lyrisk ekspresjonisme, med omfattende forenklinger. Juulia Salo spiller Jean Sibelius’ (1865-1957) Harpspelaren op. 34 nr.8, utgitt 1916. Det […]

Les Mer...

Så kender vi Tyskland igen. Ligesom de nazistiske brunskjorter i 1930’erne terroriserede jøder og demokratisksindede, kan landet nu bryste sig af Antifa, de såkaldte ”antifascister”, der optræder som de globalistiske magthaveres tæskehold og jævnligt overfalder og intimiderer tilhængere af det indvandringskritiske parti, Alternative für Deutschland (AfD).

Les Mer...

Johannes Brahms (1833-1897) skrev sine Sechs Gesänge op.6 i løpet av 1852-53. Nachtigallen schwingen, til tekst av August Heinrich Hoffmann von Fallersleben (1798-1874) er den sjette og siste i opuset, Dietrich Fischer-Dieskau synger, med Daniel Barenboim ved klaveret. Nachtigallen schwingen Lustig ihr Gefieder, Nachtigallen singen Ihre alten Lieder. Und die Blumen alle, Sie erwachen wieder […]

Les Mer...

Der er en revolution i gang i de vestlige lande, fra oven. Den halvdel, der er dens offer, er intetanende. Den har ikke forstået, hvad der foregår. Tucker: Det ene øjeblik bliver du bedt om ikke at ryge indendørs, så udendørs, og det næste bliver du bedt om at få en vaccine.

Har folk ikke set sporene og i hvilken retning de går?

Modstykket til denne slavegørelse af sindet er mediernes entusiastiske omfavnelse af løgnene om Trump og Biden. De har stået på i så mange år, at folk er blevet blinde. De har enten slugt alle løgnene og internaliseret dem – mange har et had til Trump, der er frugten af, hvad medierne har sået i syv år. Eller også reagerer de ikke.

Les Mer...