Dag: 6. september 2023

Anders Zorn (1860–1920). Olje på lerret, 128,5 x 87,5 cm, Zornsamlingarna, Mora. I åtte år var Emma f. Lamm og Anders Zorn bosatt på Boulevard de Clichy i Paris, i nærheten av Moulin Rouge, inntil de flyttet tilbake til Sverige mot slutten av 1800-tallet, De slo seg ned i Mora i Dalarna, Anders’ fødebygd. Her bygget […]

Les Mer...

Hvert døgn publiserer Document mellom 40 og 60 saker du sjelden eller aldri finner i hovedstrømsmediene. Document beskriver ting som de er, ikke slik myndighetene vil de skal være!  YouTube Rumble Podcast Sakene nevnt i kveldens Kortnytt: Change.org USA: Stopp Islam Net fra å åpne moské og dawah-senter i Norge – Oppropet nevnt i […]

Les Mer...

Til glæde for de blodtørstige svende i Muhamedanien kan Danmark bryste sig af Mette Frederiksen, Lars Løkke og Peter Hummelgaard, der altid sidder klar ved telefonen for at modtage nye ordrer fra Teheran eller en imam fra Nørrebro.

Og for denne tjenstvillighed vil de blive husket af kommende slægter.

Les Mer...

USA’s Dybe Stat og kamarillaen i Bruxelles har store planer om at eliminere enhver kritik af deres herredømme, men kan de bestemme, hvad folk tænker i deres stille sind? De kan tvinge os til at lade, som om vi tror på dem. De kan endog få os til at stemme på dem, fordi vi er dumme nok til at tro på deres forsikringer. Men det vil vise vise sig at være en kortsigtet strategi.

Les Mer...

Politiet mener, at en 24-årig muslim har dræbt og forgiftet de to danske ofre. Gerningsstedet er i begge tilfælde den mellemøstlige mands lejlighed i Gellerupparken.

Den formodede gerningsmand har rødder i Irak. Den 24-årige kommer fra en islamisk familie, hvor moren og lillesøsteren er iklædt shariatørklæder. Familien er shiamuslimer.

Les Mer...