Dag: 1. juli 2023

Filippo Lippi (1406–1469) Tempera på tre, 95 x 62 cm, Uffizi, Firenze Filippo Lippi ble munk i 1420. Hans kunstneriske begavelse ble raskt oppdaget, og han reiste mye rundt for å utføre oppdrag, både fresker og malerier. I 1456 besøkte han Santa Margherita-klosteret i Prato, der den unge Lucrezia Buti (f.1435) var novise. Innledningdvis satt […]

Les Mer...

Før eller siden må myndighederne vælge. Står de på islams eller folkets side i den krig, der for længst er brudt ud i flere europæiske lande? De kan ikke længere dække sig under bekendelser til ”inklusivitet”, ”tolerance”, omsorg for ”fattige og forfulgte” stakler fra Islamistan, og hvad de ellers har fundet på at underholde deres undersåtter med de seneste årtier.

Les Mer...

To af Frankrigs største politiforbund har offentliggjort et brev til myndighederne, hvor de ikke lægger fingrene imellem: – Vi står over for en krig, og hvis myndighederne ikke reagerer, vil politiet selv træde i brechen for modstand, siger de og kalder pøbelen for utøj. Det skal forstås billedligt.

Les Mer...

Hvad er vigtigst for Macron, hans egen person og magt, eller Frankrigs overlevelse? Enhver med historisk bevidsthed ser en opadgående kurve, som, hvis den fortsætter, vil ende med Frankrigs fald. Det fald kan tage mange former. Det kunne være en politiker som venstreekstremisten Melenchon, der indgår kompromis med imamerne, præcis som forfatteren Michel Houellebecq beskriver i sin bog, Soumission, Underkastelse.

Les Mer...

Hans Rustad deler sine tanker og refleksjoner mens han går tur med hundene i skogen.   Hvis du setter pris på skogpoddene: Vipps oss på 13629. Alle bidrag hjelper. Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der! Kjøp […]

Les Mer...

De seneste par dage har den amerikanske højesteret tilføjet venstrefløjen en række alvorlige slag, som vil få dybt indgribende virkninger og demontere flere af venstrefløjens mærkesager.

Torsdag, bestemte Højesteret med stemmerne seks mod tre, at universiteternes årelange optagelsespraksis med at give medlemmer af visse racer en fortrinsstilling frem for andre, var forfatningsstridig.

Les Mer...