Dag: 10. maj 2023

Pieter Paul Rubens (1577–1640), Olje på lerret, 394 x 295 cm, Louvre, Paris. Louvres titel: L’Instruction de la reine. Dette bildet er en del av en serie som lovpriser Maria de’ Medici (1575-1642) som i 1600 ble gift med den franske kong Henri IV (1553-1610). Han regjerte fra 1589 til han ble myrdet i 1610. […]

Les Mer...

Den herskende klasse hader Vestens oprindelige befolkninger og importerer alverdens fremmede, som skal marginalisere, fortrænge og demoralisere danskere, tyskere, amerikanere og alle andre, der for få årtier siden udgjorde de nationale befolkninger. Vi skal inden udgangen af indeværende århundrede gøres til mindretal i vore egne lande. Det er planen.

Les Mer...

I dag er det 90 år siden, at nazisterne brændte “uønsket litteratur” i Berlin. Nu om stunder behøver statsmagten ikke at gå til den slags yderligheder. Her har man i stedet politiet, anklagemyndigheden og retssystemet, der kan forfølge og straffe formidlere af “uønsket viden”, som det senest er sket for bloggerne Steen Raaschou, Kim Møller og undertegnede og debattørerne Jaleh Tavakoli og Maj-Britt Krittenstein, der alle er blevet idømt betingede fængselsstraffe for at dokumentere islamisk terror.

Les Mer...

Det burde være godt for samfundet, at vigtig viden ikke bliver undertrykt. Men dette felt – den feministiske dagsorden – er et af de felter, hvor der ikke hersker demokrati og ytringsfrihed. Vi har et diktatur, hvor viden, der strider imod den herskende dagsorden, bliver bortcensureret. Saglighed straffes.

Les Mer...

Tucker Carlson har lavet et nyt videoklip til sin Twitter-konto og her siger han, at han snart er tilbage med sit show, og at det vil foregå på Twitter. Twitter er den eneste store platform, hvor der foregår fri debat, siger Tucker, men det er oftest som svar på noget, der er offentliggjort andre steder. Det vil han gerne sætte en stopper for. Han vil offentliggøre originalt materiale på Twitter. Dens eget show.

Les Mer...