Nyt

Et banalt skænderi om en hund ved en café i Aalborg, kan give clickbaitende overskrifter to år senere. BT trak historien tilbage efter nogle timer, men videoen kan stadig ses i en anti-dansk gruppe for herboende muslimer: “Fredelig protest skal eskalere, og vi skal være tilstede i firkanterne, ellers er der dage, hvor vi ikke kan lade vores børn, døtre og koner være alene på gaderne, frygter dem for racistiske, fysiske eller verbale angreb.” (uændret).

“Den ældre kvinde er med sin hund flere gange gået tæt forbi bordene, hvor Ruba Ekk sidder med sin familie og treårige datter, som er bange for hunde. Da Ruba Ekks mand fortæller kvinden, at det skræmmer deres datter, eskalerer situationen pludselig. … Hendes treårige datter er bange for hunde og begynder at græde. På kort tid eskalerer det til et sammenstød, som du kan se på videoen øverst i artiklen.” (BT.dk, 2. juni 2021: Ældre kvinde overfuser familie på video: ‘Så skrub ad helvede til hjem til Langbortistan’)

“Kvindens pårørende har efter publiceringen kontaktet B.T. og forklaret, at kvinden ikke har været i en tilstand, hvor hun vidste, hvad hun sagde.” (BT.dk, 2. juni 2021: Artiklen er trukket tilbage)

ANNONSE