Dag: 14. maj 2021

Snublestein for Elly Salomon (1910-1942) foran Thereses gate 55 B, hennes siste bolig i Oslo. Foto: Dag Kopperud/Jødisk Museum. Elly var født i Kristiania, der hennes far Sigmund Salomon (1858–1943) og hans bror Simon (1860–1916), begge innvandret fra Danmark, i 1893 hadde grunnlagt Salomon skofabrikk, som vi kan lese om her og her. I folketellingen […]

Les Mer...

I dette Øjeblik meddeles det, at Montgomery har oplyst, at de tyske Tropper i Holland, Nordvesttyskland og i Danmark har overgivet sig. Her er London. Vi gentager: Montgomery har i dette Øjeblik meddelt, at de tyske Tropper i Holland, Nordvesttyskland og Danmark har overgivet sig. Dette er nok den vigtigste radioudsendelse i Danmarks historie.

Les Mer...

En lærer ved Batley Grammar School viste nogle karikaturtegninger for klassen i undervisningen. Dette fik imamer og islamtilhængere til at reagere med et voldsomt raseri. Nu lever læreren på hemmelig adresse.

Les Mer...

Når Mejeriforeningen – åbenbart for EU-midler – reklamerer for mælk i nostalgiske og nationalromantiske tv-reklamer, er det ikke, fordi EU vil fremme salget af mejeriprodukter, men fordi Bruxelles – lige i forbifarten – vil have europæerne til at betragte islam og den muslimske tilvandring som naturlige dele af det normale

Les Mer...

91-årige Buzz Aldrin satte sine fødder på månen i 1969 – kort tid efter Neil Armstrongs berømte første hop på måneoverfladen.

I dag kan den aldrende astronaut fejre sin noget yngre partners fødselsdag. Anca Faur holder sin alder hemmelig, men kilder fortæller, at Buzz Aldrin er dobbelt så gammel som sin samlever.

Les Mer...

 En gang talte man om  noget man kaldte Public Service.  I dag  er der som bekendt tale om en statsfinansieret propagandacentral,  et fyrtårn for politisk korrekthed der synes at bøje sig for identitetspolitik, (politiseringen af alting)  og social-justice-bevægelsen.  woke-paradigmer med kulturel appropriation.

Les Mer...

Her kommer oversættelsen af endnu et brev til præsident Emmanuel Macron fra 2000  militærfolk i aktiv tjeneste, bakket op af 249.989 underskrifter. Formålet med endnu et brev skal være at råbe vagt i gevær, men også  at støtte generalerne bag det første brev til præsidenten.

Les Mer...