Dag: 13. maj 2021

Edvard Munch (1863-1944) Olje på lerret, 50,5 × 82 cm, Munch-muséet, Oslo Samme år som dette bildet ble malt, mottok Edvard Munch Statens kunstnerstipend, og reiste til Paris der han i en kort tid var elev ved Léon Bonnats (1833-1922) malerskole, der Harriet Backer (1845-1932) tidligere hadde studert. Karl Johan i 1889 er fremstilt, tilnærmet […]

Les Mer...

Esben måtte konvertere til Islam, for at få familiens Haydars accept, og der er således en iboende ubalance. Seancen fandt sted i Dansk Islamisk Center under ledelse af imam Abdul Wahid Petersen. Islam 1 – Danmark 0.

Les Mer...

Groft sagt er der kun tre positioner i dansk politik lige nu. Nogle støtter Mette Frederiksen, nogle er imod regeringen fra venstre, og nogle er imod fra højre. Den servile journalistik er der flere eksempler på,

Les Mer...

Palæstinensiske Asmaa Abdol-Hamid kører en sand propagandakrig lige nu for sine arabiske kampfæller.

Den 39-årige islamist har som så mange andre muslimske indvandrere bragt religiøse dogmer og Mellemøstens konflikter til det sekulære danske samfund.

Les Mer...

Hva passer vel bedre til Kristi himmelfartsdag, som i år faller på den 13.mai, enn én av Johann Sebastian Bachs (1685-1770) kantater for denne dag? Vi hører Kantorei Barmen Gemarke, Deutsche Bachsolisten, Kurt Equiluz, tenor og Hermann Prey, baryton, under ledelse av Helmut Winschermann.

Les Mer...

Der tegner sig et klart mønster. Slogaet ‘No room for racism’ der sås flere steder under hele kampen, handler i virkeligheden ikke om racisme, men om at gøde jorden for befolkningsudskiftningen. Der er ikke langt fra Syrien til Saudi-Arabien, et par timer i bil, men sheikh’en vil hellere have dem til Europa. Sharia markedsføres under plusord som ‘anti-racisme’, ‘humanisme’, ‘menneskerettigheder’ og lignende. Tro dem ikke. Afvis dem og deres valg.

Les Mer...

Lige nu bliver der udkæmpet blodige kampe i Mellemøsten, hvor terrorgruppen Hamas sender raketter indover Israels byer og boligområder. Flere civile israelere er døde.

Men der udkæmpes også en kommunikationskrig i Danmark, og afsenderne er nogle af de mange muslimske indvandrere, der har bosat sig i Danmark langt fra deres hjemlande i Stormellemøsten. Her er der broren til den muslimske partileder Sikandar Siddique fra Frie Grønne, der spreder falske oplysninger om ærkefjenden Israel.

Les Mer...

Hemmelig adresse og en fast kontaktperson hos PET, fordi hun prioriterede ytringsfriheden højere end muslimers følelser. Et godt eksempel på voldsmandens veto. Fra DR Online – ‘Charlotte’ ville vise Muhammed-tegninger i sin undervisning, men så begyndte truslerne. Nu har hun fast kontaktperson hos PET.

Les Mer...