Dag: 12. maj 2021

Volden er i vækst, og kriminologerne vil gerne forklare det med stigende ‘anmeldelsestilbøjelighed’. Det er umuligt at argumentere imod, og når danskere undlader at anmelde episoder med indvandrere, er det ikke en modsatrettet tendens, men blot anekdotiske enkelttilfælde. Man taler meget om terror, vold og kriminalitet, men dominansadfærd kunne være en kategori i sig selv.

Les Mer...

Som situationen er i Frankrig nu, kan den allerede kaldes en borgerkrig, siger den franske filosof og forfatter Michel Onfray til den franske nyhedskanal CNews.

Det var da Onfray tirsdag morgen var gæst hos Laurence Ferrari i programmet «La Matinale», at han udtalte sig om den sidste tids udvikling i Frankrig. Onfray er kendt for direkte tale, og denne udsendelse blev ikke nogen undtagelse:

Les Mer...

Rembrandt Harmenszoon van Rijn (1606–1669) Olje på lerret, 93 x 68,7 cm, Alte Pinakothek, München. Den mest detaljerte beskrivelse av Kristi Himmelfart finner vi i Apostlenes gjerninger, 1, 1-12 (DNB 1930) Den første bok skrev jeg, Teofilus, om alt det som Jesus begynte med både å gjøre og å lære, inntil den dag da han […]

Les Mer...

En ny alliance i dansk politik er afsløret. Det Radikale Venstre og Frie Grønne masseanmelder politiske modstandere på de sociale medier.

 
Den iranske politiker Jino Doabi har fundet fælles fodslag med Ali Khatib, der er medlem af islamistpartiet Frie Grønne.

Les Mer...

Synagoger som brænder i Israel er noget israelerne ikke kommer til at finde sig i. Det er næsten ufatteligt. At det er naboerne som har sat ild på, gør noget ved forholdet til naboen.

I NRKs dækning er oprøret i Lod ikke nogen vigtig del. Det er humanisme de skubber foran sig, og derfor taber Israel, fordi Israel har evnen til at forsvare sig. Det er en syg logik.

Les Mer...

En somalisk terrorsag på dansk jord tager nu en foruroligende drejning. Der er fundet tusindvis af personlige oplysninger hos en terrordømt somalier. Det drejer sig om mere end 6000 cpr-numre, der er fundet hos en af de terrordømte brødre Guleed Mohamed Warsame og Nuur Mohamed Warsame.

Les Mer...

Søndag var der efter sigende store vanskeligheder på Lampedusa og Sicilien, da gummibåde og mindre skibe igen sejlede over Middelhavet i stort antal. Allerede søndag morgen blev der slået alarm af kystvagterne om ny invasion på vej, og ifølge den italienske avis Il Giornale den 10. maj landede omkring 1000 personer på Italiens kyst i de tidlige morgentimer.

Les Mer...