Dag: 9. maj 2021

Edvard Munch (1863-1944) Olje på papp, 51,5 x 35,5 cm, Nasjonalmuséet, Oslo. Her har Edvard portrettert sin to år yngre bror Andreas (1865–1895), som utdannet seg til lege, men som dessverre gikk bort bare 30 år gammel. Bildet er sannsynligvis malt i Olaf Ryes plass 4 i Kristiania, der familien var bosatt i perioden 1882-83.

Les Mer...

Venstre journalisterne giver hver for sig og samlet deres daglige lille bidrag i den pågående psykologiske demoralisering i vestlige samfund, eller “ideological subversion” som det hedt på KGB’s fagsprog. Den langvarige psykologiske undergravning har været vedvarende og sej. Vi ser nu hvordan denne psykologiske krig efter mange årtier endelig bærer frugt ved at de progressive ved ufine metoder lykkes med at kaste USA ud i en opløsende overgangsfase som bereder vejen til et kommunistisk elite-diktatur.

Les Mer...

Den meget produktive tsjekkiskfødte komponist Bohuslav Martinů (1890-1959) skrev dette verket i 1947. Utøverne er Zia Shin, fiolin, og Maxim Rysanov, bratsj.

Les Mer...

Folketingets dagsorden kan sagtens udløse tanker om hvad der foregår i kongeriget:

Les Mer...

De danske sundhedsmyndigheder har udgivet et 11 siders hæfte, der indeholder islamisk information til muslimer, der skal vaccineres imod Covid-19.

 
Her kan muslimske indvandrere få at vide om, den skatteyderbetalte coronavaccine er halalgodkendt.

Sundhedsstyrelsen har fået den kontroversielle imam Naveed Baig til at skrive forordet i coronafolderen.

Les Mer...

Det kan godt være, at Fie Laursen er konverteret til islam. Men hun tager ikke lovreligionen alt for seriøst.

 
(via Daniel Beattie / Storm over Europa)

Les Mer...

Vil du høre en integrationshistorie, hvor frygten for et tæskehold, islam og kvindekontrol er blandet sammen med Dansk Melodi Grand Prix?

Les Mer...