Dag: 1. maj 2021

Hans Andersen Brendekilde (1857–1942) Altertavle i Agersted Kirke, Aalborg Stift Foto: Gunnar Bach Pedersen, Wikimedia Commons. Motivet, Jesu nattlige samtale med Nikodemus, er hentet fra evangeliet etter Johannes 3, 1-21 (Dansk Bibel 1933). Men der var en Mand af Farisæerne, han hed Nikodemus, en Rådsherre iblandt Jøderne. Denne kom til ham om Natten og sagde […]

Les Mer...

Den omtalte mand blev tidligere på ugen idømt ni måneders fængsel i byretten, og da sagen er anket til Østre Landsret er der formentligt navneforbud. DR havde håbet de kunne holde historien skjult, men Dagbladet Information kom på sporet, og skrev historien.

Les Mer...

Virkeligheden taler sit klare sprog. En 51-årig Black Lives Matter-sympatisør er eksempelvis under anklage for angreb på asiater i Seattle, ligesom manden der myrdede 84-årige Vicha Ratanapakdee i San Francisco var en sort 19-årig. Her en historie fra Århus, der ikke fik omtale i de landsdækkende medier.

Les Mer...

Kommentaren af den universitære aktivist Mira C. Skadegård, som BT kalder ‘ekspert’ fortjener dog lidt opmærksomhed: “Der er et tydeligt privilegie i at kunne påberåbe sig blindhed, og der er også en benægtelse af andres virkelighed i at kalde sig ‘farveblind’.

Les Mer...

 Omsider er det mai. Christa Ludwig synger med Gerald Moore ved klaveret, i et opptak fra 1957. Die Mainacht. Wann der silberne Mond durch die Gesträuche blinkt, Und sein schlummerndes Licht über den Rasen streut, Und die Nachtigall flötet, Wandl’ ich traurig von Busch zu Busch. Überhüllet vom Laub, girret ein Taubenpaar Sein Entzücken […]

Les Mer...

Hvorfor er Republikanerne tavse om den Machtergreifung – magtovertagelsen – som Demokraterne holder på med lige foran øjnene på vælgerne? Igen viser Tucker at han ikke er bange for at udfordre the establishment. Han går lige i struben på Republikanernes minoritetsleder, Kevin McCarthy, som hører mere på lobbyister end græsrødderne.

Les Mer...

Siden studietiden har jeg kaldt mig selv ‘højreorienteret’, netop for at distancere mig fra ‘anstændige borgerlige’, dem Ryan Smith kalder ‘åndelige lægefruer i pels’. “Hvis højrefløjen godtager parolerne, så bliver de statister i venstrefløjens kamp”, skrev jeg sidste år, og det er netop det fænomen Richard Hanania sætter ord på

Les Mer...

Den kinesiske regering boykotter vestlige beklædningsdetailhandlere for at have udtrykt bekymring vedrørende tvangsarbejde i Xinjiang, Kinas største region. Firmaerne bliver presset til at rense deres websider for omtale af virksomhedspolitik vedrørende menneskerettigheder, omgøre beslutninger om at holde op med at købe bomuld produceret i Xinjiang og fjerne kort, som beskriver Taiwan som et selvstændigt land.

Les Mer...

For journalister er kildebeskyttelse en kardinaldyd, og gennem årene har flere medier åbent samarbejdet med anonyme venstreradikale aktivister, eksempelvis om udhængning af minkavlere. De journalister der beskytter venstreradikale med henvisning til journalistisk integritet, har ingen integritet, når det omhandler højrefløjen.

Les Mer...