Dag: 27. april 2021

Erik Henningsen (1855-1930) Olje på lerret, 158 x 220,5 cm, Statens Museum for Kunst, København. Erik Henningsen fikk sin første ondervisning hos dekorasionsmaler Adolph Hellesen (1831-1890), og tegnet hos arkitekt m.m. Christian Vilhelm Nielsen (1833-1910). I 1873 kom han inn ved Kunstakademiet i København, der han fikk avgangsbevis i 1877. Han har spesielt markert seg […]

Les Mer...

Østjyllands Politi har i dag, i samarbejde med PET og Københavns Politi, gennemført en anholdelses- og ransagningsaktion på flere adresser i Aarhus-området og i København.

I forbindelse med aktionen er seks personer blevet anholdt, heraf fire i Aarhus-området og to i København. De anholdte er mænd i alderen 27 til 35 år.

Les Mer...

Nye Borgerlige målrettede sine Reflektor-videoer til 16-35 årige mænd, men i en virkelighed hvor venstrefløjspartier vil give stemmeret til 16-årige, kan det vanskeligt være et problem at et parti går efter førstegangsvælgerne til det kommende folketingsvalg – de nuværende 16-årige.

Les Mer...

Vi har i dyp sorg mottatt meldingen om at mezzo-sopranen Christa Ludwig gikk ut av tiden den 24. april 202i, i en alder av 93 år. Her er hun solist i Der Abschied – siste sats av Gustav Mahlers Das Lied von der Erde – Sangen om Jorden med New Philharmonia Orchestra, under ledelse av […]

Les Mer...

“Mit fly til Beirut fra Kastrup var fyldt med syrere der skulle besøg hjemlandet i Syrien.

1. De har ofte 2 pas. Et rejsedokument ud af DK, men når de skal ind i Libanon så får de et stempel i deres syriske pas, og på den måde kan man snyde myndighederne i DK om at det slet ikke er sikkert at rejse til Syrien.”

Les Mer...

Her til morgen kunne man på Radio4 høre, at 15 skoleorganisationer havde skrevet en fælleskronik, hvor de tordner imod repatriering af syriske flygtninge. Røde organisationer vil have rød politik til venstre for Socialdemokraterne, ikke overraskende, men det blev så en af dagens historier. Holdningsmassage virker.

Les Mer...

Den 21 år gamle syriske islamist, som den 4. oktober 2020 dræbte en 55 år gammel homofil mand og skadede hans 53-årige partner alvorligt med en kniv i Dresden, siger i retten at han ikke angrer det han gjorde.

Les Mer...

Det nyetablerede medie ‘Den Uafhængige’ er begyndt at sende morgennyheder til danskerne. Alle hverdage klokken syv leveres historierne af en række nyhedsværter. 
En gennemgang af medarbejderstaben bag Den Uafhængige afslører, at der kan trækkes flere tråde til Den Islamiske Republik Iran. Et shariadiktatur, der står bag terrorisme og krænkelser af basale menneskerettigheder. 
*

Les Mer...

Det Radikale Venstre har udpeget den iranske statsborger, Jino Victoria Doabi, til kandidat ved kommunalvalget i november 2021.
 
Iranske Jino Doabi er begyndt at tvivle på sin relation til sit danske værtsland.
 
“Jeg elskede Danmark rigtig højt…Men det er ændret nu,” raser Jino Doabi.

Les Mer...