Dag: 24. april 2021

Bengt Nordenberg (1822-1902) Altertavle i Asarums kyrka, Skåne. Foto: Bernt Fransson, Wikimedia Commons. Bengt Nordenberg er best kjent for sine skildringer av svensk folkeliv, som er sterkt påvirket av hans læremester i Düsseldorf, Adolph Tidemand (1814-1876). Fra Nordenbergs hånd er det også kjent flere altertavler i svenske kirker. Kunstneren følger i det vesentlige (Maria Klopas […]

Les Mer...

De nordiske lande kommer til at betale en meget høj pris for at ignorere den dødelige fare fra de hjemvendte iS-krigere og deres familier. Venstrefløjen er gået ind i aktiv selvskading, men et endnu større mysterium er hvorfor borgerlige politikere er smittet eller forført af den samme medynk med ondskaben.

Les Mer...

Europa har igen mærket islams vrede. En 49-årig kvinde, der er ansat hos det franske politi, bliver dræbt af en illegal indvandrer fra Nordafrika på en politistation i Paris. Terroristen er den 36-årige islamist – Jamel Gorchene – der kommer fra Tunesien. Han stammer fra Sousse-regionen i den østlige del af landet. Det oplyser det franske medie Le Figaro.

Les Mer...

Højreekspressen har været på gaden i København og Roskilde, og spurgt tilfældige danskerne om deres holdning til ‘IS-børnene’. De fleste unge danskere har annammet massemediernes propaganda, men værst er alligevel kommentaren fra en ‘Fredsvagt’ foran Christiansborg. Det kommunistiske spøgelse hærger tilsyneladende stadig…

Les Mer...

Tidligere på året blev Nikolaj Lie Kaas lagt for had, da han havde lagt stemme til en animeret sort figur i en Pixar-film. Nu er turen så kommet til homoseksuelle Silas Holst, der har hovedrollen i et teaterstykke, hvor han skal spille transvestit. Det er ikke politisk korrekt nok, da forestillingen oprindeligt havde en sort i hovedrollen.

Les Mer...

Nu står endnu en kvinde frem og fortæller om sensuelle tilnærmelser fra det muslimske folketingsmedlem, Naser Khader.

 Den arabiske politiker har angiveligt tilbudt moren til et voldsoffer, at hun skulle massere Naser Khader og se hans soveværelse.
 
Bettina Sandstrøm anklager den arabiske politiker for at sammenblande hans politiske virke med seksuelle tilnærmelser.

Les Mer...

‘Alle kilder på nær syrisk general fordømmer Danmarks beslutning’, skrev BT tidligere på ugen, og citerede en perlerække af organisationer, der ikke mente det var sikkert at sende syriske flygtninge tilbage til Damaskus. Debatten fortsætter til alle kan bo i Danmark på ubestemt tid, men lad os lige skrue tiden lidt tilbage. (Tip: FS)

Les Mer...