Dag: 23. april 2021

Xylografi i Nordiska taflor, forfatter og kunstner ikke nevnt, utgitt av Albert Bonnier i 1873. Det finnes tre synagoger i Stockholm. Den store synagogen ble påbegynt i 1867 og sto ferdig og ble innviet i 1870, samme år som jøder fikk fulle borgerrettigheter i Sverige. Arkitekten var Fredrik Wilhelm Scholander (1816-1881). Før denne synagogen ble […]

Les Mer...

Det kan se ud til at vestlige lande mener det de siger, når de lover at skære 50 procent af CO´2-udledningerne inden 2030, som Biden gjorde. Hele vor økonomi er bygget på fossilt brændstof. Det er ren fantasi at tro at man kan skifte til grøn energi på så lidt som ni år. Dvs. det kan lade sig gøre, hvis man vil ødelægge økonomien.

Les Mer...

Béla Bartók (1881-1945) skrev sine 44 duetter for to fioliner i 1931. De ble utgitt i 1933. Juan Pablo Luna spiller nr. 22, Mückentanz/ Mosquito Dance/ Szunyotánc i duett med seg selv.

Les Mer...

Nogle gange kunne jeg godt ønske hovedstaden fik nøjagtig det de stemte på. Skulle eksperimentet koste lidt over skatten, så vil det stadig være pengene værd, fordi på sigt vil det medvirke, at de steger i eget fedt. Ligesom liberalisme uden konservatisme ender med nihilisme,

Les Mer...

Under Obama skete et brud. Antiamerikanismen indtog Det Hvide Hus. Det kom frem at parrets pastor i Chicago var en brandtaler af en præst ved navn Jeremiah Wright. Han stod i traditionen til Nation of Islam: ”America be damned”! Wright nedkaldte Guds vrede over Amerika. USA havde så mange synder på samvittigheden at det fortjente at gå under.

Les Mer...

– Det er imod min overbevisning og tro at skrive under på en muslimsk tro og lov. Det er jo bare for at tilfredsstille muslimer. Havde det været noget praktisk og noget, vi havde brug for, ville jeg skrive under til hver en tid. Smeden der blev fyret af Alfa Laval

Les Mer...

Alfa Laval eksporterer til Mellemøsten og ‘vestlige lande med store muslimske befolkninger’, og derfor skal medarbejderne underskrive et ‘halal-certifikat’, så de formelt har accepteret, at der eksempelvis ikke må være svinekød i virksomheden.

Les Mer...

Tirsdag blev to yngre mænd dømt ved Københavns Byret i et sagskompleks der omfatter 794 tiltaler, herunder vold, voldtægt af en 14-årig pige, bedrageri, gaderøverier, hærværk, utallige trafikforseelser mv. Anklageren krævede udvisning, men de slap med fængsel i henholdsvis 3 år og 11 måneder og 2 år og 10 måneder, samt den berømte ‘advarsel om udvisning’.

Les Mer...