Dag: 22. april 2021

Bengt Nordenberg (1822-1902) Olje på lerret, 89 x 121 cm, privateie. Ved auksjon hos Bukowskis i Stockholm oktober 1973 falt tilslaget ved SEK 60 000, en god del under prisantydningen som var SEK 80-100 000. Dette bildet, som finnes i flere versjoner, regnes som ett av Nordenbergs hovedverker. Tionde var en skatt man kunne betale […]

Les Mer...

Nogenlunde samtidig med at Derek Chauvin blev kendt skyldig i mord på George Floyd, blev en 16-årig sort pige skudt af en hvid betjent. Bodycam dokumenterer, at sekundet inden hun blev skudt, var hun i færd med at stikke en kvinde med en kniv. Den slags gør dog ingen forskel for Black Lives Matter-segmentet.

Les Mer...

Dansk Folkepartis Morten Messerschmidt skal i retten. Anklagen går på, at der brugt EU-midler til at finansiere et DF-møde i sommeren 2015.

Det opsigtsvækkende er, at SF’eren Margrethe Auken står bag samme forseelse – også i sommeren 2015. Her brugte den kvindelige socialist tusindvis af EU-kroner på et telt, inventar, avisannonce og strøm, da SF deltog i Folkemødet på Bornholm.

Les Mer...

Hvad der sker i USA trodser enhver fantasi: præsidenten går foran med at fordømme det land, han formelt er indstillet til at regere. Men i virkeligheden er Biden en anti-præsident, ligesom paven er en anti-pave. Verden vendes på hovedet.

Les Mer...