Nyt

(Berliner Zeitung, 1. mart 2021: ‘Sie haben gezielt Jagd nach jungen Frauen gemacht’)

En ‘lille håndfuld’ tilvandrede irakere jager unge kvinder på gaderne om natten, lidt syd for den danske grænse. Ekstra Bladet har historien om den ene dømte, 33-årige Wisam B.B., hvis 25-årige bror Karrar B.B. også er tiltalt i sagen. Bemærk det fremhævede afsnit. Mediernes evindelige følelsesporno har slukket de naturlige advarselslamper. Oprids af historien set på EB.dk – Jagtede kvinder på gaden: Voldtægtsbande i retten.

“Retssystemet i Berlin er netop ved behandle en sag mod en gruppe irakiske mænd, der er – eller har været tiltalt – for en serie af grove overfaldsvoldtægter. …

Første dom blev afsagt 1. marts. Her blev en 33-årig, der har en fortid som politimand i Irak, idømt 13 års fængsel. Han blev dømt for fem voldtægter. Blandt andet imod en 14-årig pige, der var ekskæreste til hans bror. Desuden blev han dømt for yderligere en voldtægt, som han begik alene.

Her var offeret en kvinde, som det lykkedes den 33-årige at lokke med sig hjem fra en natklub. Kvinden var medfølende, og lod sig overtale, sådan at han kunne fortsætte med at fortælle hende om det hårde liv, han havde levet i sit hjemland.

De tre sidste voldtægter var begået i fællesskab med andre, og her gik det ud over tilfældige kvinder, som man udså sig på gaden. Kvinderne blev kidnappet og efterfølgende gruppevoldtaget.”

ANNONSE

Mest læst