Nyt

Det eksakte beløb kendes ikke, men efter det oplyste at dømme må den kriminelle syrers familie have fået i omegnen af 600.000 kroner i repatrieringshjælp. Uden tvivl den mindst ringe løsning, men også en velfærdsstatslig dummebøde til den arbejdende dansker. Det oplyses i artiklen, at Karinas 14-årige søn fik en ‘erstatning på 610 kroner’, og stadig har mén efter overfaldet. Fra BT – Asylansøger overfaldt to 14-årige drenge: Rejste hjem til Syrien med statsstøtte, før retssagen begyndte.

“En syrisk asylansøger er blevet udvist af Danmark og dømt til tre måneders fængsel for et voldeligt overfald på to 14-årige drenge.

Han har dog ikke modtaget sin straf. For to måneder inden rettens afgørelse i oktober rejste han frivilligt hjem til Syrien. Med økonomisk støtte fra staten.

‘Det er en grotesk og uforståelig situation,’ siger Karina, der er mor til en af drengene, som manden overfaldt en aften i marts. …

På skadestuen blev det konstateret, at Karinas søn havde pådraget sig sår i venstre side af panden, på venstre kind samt ved tindingen. Den anden 14-årige blev slået i maven og måtte skrækslagen se til, mens hans ven i omkring 20 minutter var tilbageholdt inde i bilen.”

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden

Bidens store bagslag