Dag: 6. juli 2016

Den føderale sveitsiske migrasjonsetaten fratok i fjor 189 utenlandske borgere asylstatusen fordi de hadde reist til hjemlandet eller hatt kontakt med myndighetene der, skriver Neue Zürcher Zeitung. Eritreere som har fått innvilget politisk asyl, har en tid vært gjenstand for tverr­politisk kritikk fordi mange av dem skal ha reist flere ganger til Eritrea på ferie, […]

Les Mer...

En av Fox News ankerkvinder, Gretchen Carlson, sagsøger styreformanden Roger Ailes, for forsøg på seksuell udpressing. Sagen kommer meget ubelejlig for Fox News der skal koncentrere sig om valgkampen. The startling accusations immediately transfixed the world of television news, where Mr. Ailes is a hugely influential figure known for demanding absolute loyalty from his employees. […]

Les Mer...

Labour nedsatte en komite der skulle undersøge tilfældene av antisemittisme, der toppede sig med Ken Livingstones udtalelser om Adolf Hitler. Komiteen la frem rapporten sidst torsdag, og den frikendte partiet. Men selv på et slikt arrangement var det en antisemittisk episode, og James Corbyn så en anden vej.

Les Mer...

Foto:rubb Hallstättersee ligger i det østerrikske landskapet Salzkammergut. I bakgrunnen reiser Dachsteinmassivet seg. Østerrike er et vakkert land.Når man beveger seg med hjelp av apostlenes hester merker man landskapets storhet. Bakkene er lange og bratte. Det krever sitt å komme til toppene.

Les Mer...

Nicolai Sennels bliver intervjuet af en ortodoks jødisk avis om de psykologiske og kulturelle forskeller mellom europæere og muslimer. Fordi man insisterer på at vi er lige og vil det samme går det helt galt.

Les Mer...

Skriften har stået på væggen længe. Det er ikke det. Det er bare det at de der er sat til at fortolke den ikke vil forstå den. Poul Matthiessen og Gunnar V. Mogensen forsøger. Deres faglige integritet og menneskelige samvittighed byder dem at tale. Hvordan går det med integriteten og samvittigheden til dem der ikke vil?

Les Mer...