Dag: 12. maj 2016

Yazidi-piger blev “solgt” i bytte mod et par pakker cigaretter; “De ville komme og tage enhver pige mod hendes vilje, hvis hun nægtede, ville de dræbe hende på stedet… Enhver, der gik forbi værelset og ønsket os ville bare sige ‘Let’s go!’ Der var 48 ISIS medlemmer i det hus, og vi var to piger. To yazidi-piger.”

Les Mer...

Robert Thegerström (1857-1919) Olje på lerret,126 x 156cm, Nationalmuseum, Stockholm Carl Wilhelm Eugen Stenhammar (1871-1927) var en svensk komponist, pianist og dirigent. Dessverre står han fortsatt noe i skyggen av sine omtrent samtidige nordiske komponist-kolleger Carl Nielsen og Jean Sibelius. Stenhammars produksjon omfatter blant annet to symfonier, F-dur (1902-03) og g-moll (1911-15). Det sies at […]

Les Mer...

Et muslimsk ægtepar købte Landfalløya kapel i Drammen for 3,2 millioner kroner. Korset er fjernet, og bygningen vil om lidt bruges som moské.
Det er en uhyggelig milepæl i norsk historie, men amtets ansvarlige for beskyttelse af kulturarv, synes det hele er fantastisk.

Les Mer...

Vi lider med dere. Skjemmende dobbeltposteringer på forsiden, og tidvise brudd sliter på tålmodigheten. Det hangler. Men bedre tider kommer. Et profesjonelt webfirma utvikler en helt ny side. Forsiden blir mer helstøpt, men ikke helt annerledes. Det gjør derimot innmaten. Den bygges helt fra grunnen av. Det er oppdaget feil langt nede i systemet som […]

Les Mer...

En tidligere Facebook-medarbejder har afsløret, at Facebook aktivt går ind og løfter frem de politiske spørgsmål, som de kan lide, og tilbageholde artikler, der ikke er i overensstemmelse med deres værdier og visioner.

Les Mer...

Folk i byområdet Saltsjö-Boo i Nacka kommune udenfor Stockholm protesterer mod kommunens køb af en villa, der vil blive omdannet til boliger for “ensamkommande flyktingbarn”. Tilliden forsvinder, mener naboerne.
Bygningen tjener i øjeblikket som mødested for Hells Angels. De har aldrig skabt problemer, skriver lokalbefolkningen til kommunen.

Les Mer...