Dag: 7. maj 2016

Heinrich Hofmann (1824–1911) Olje på lerret, mål ikke oppgitt, Riverside Church, New York Marcus 10, 17-27 (Dansk Bibel 1933) Og da han gik ud på Vejen, løb en hen og faldt på Knæ for ham og spurgte ham: “Gode Mester! hvad skal jeg gøre, for at jeg kan arve et evigt Liv?” Men Jesus sagde […]

Les Mer...

London har fået sin første muslimske borgmester. Ligene har ramlet ud af skabet for Labour. Har Sadiq Khan nogle i sitt skab?

Les Mer...

Aftalen som EU, til en pris på seks milliarder euro, har indgået med Tyrkiet med henblik på at stoppe den ukontrollerede strøm af mennesker til Europa, risikerer tilsyneladende at sætte en ubehagelig præcedens. Nigers udenrigsminister siger landet har brug for en milliard euro til at bekæmpe ulovlig indvandring.

Ja, for hvorfor skulle Tyrkiet være alene om, at udnytte europæernes manglende evne til at beskytte sin egen yddergrænse? Her må alle med demografiske våben værsågod tilmeldes. Har man givet efter for afpresning én gang, vejrer omgivelserne svaghed.

Les Mer...

EU-udvidelse vil åbne vores grænser til 88 millioner fra Europas fattigste lande. Den eneste måde vi kan hindre at vores grænser bliver sænket, for at tillade millioner mere for at blive optaget, er at overtage kontrollen og forlade den Europæiske Union.

Les Mer...