Dag: 1. maj 2016

En af vores to største partier har vedtaget, næsten uden at tænke over det, en ideologi hvor racehad er en iboende del.

Les Mer...

Adventdalen utenfor Longyearbyen (Svalbard) hvor vi nettopp har vært på hundesledetur.

Les Mer...

IS har offentliggjort navnerne på 76 dronepiloter i det amerikanske luftvåben, med en opfordring om at dræbe dem overalt, og ligegyldig hvordan. IS praler af en egen hackingafdeling, men US Air Force sier ingen har hacket sig ind hos dem. IS har fået navnerne fra interviewer og militære newsletters og sat sammen to og to: […]

Les Mer...

En selvmordsbomber sprængte sig selv i luften udenfor politistationen i Gaziantep søndag. En politimand blev dræbt på stedet, en døde på sygehus. 19  politimænd blev såret. Det er bare få dage siden en kvinde sprengte sig selv i Bursa, landets fjerde største by og en viktig turistmagnet. Tyrkiet er ved at synke ned i vold. […]

Les Mer...

Tysk politi har arresteret 400 personer i Stuttgart forsøg på at forstyrre gennemførelsen af landsmødet til oppositionspartiet Alternative für Deutschland (AFD). Demonstranter forsøgte at hindre adkomsten til arrangementet, også ved at blokere trafikken med brænnende bildæk. Politiet brugte vandkanoner til at håndtere situationen.

Les Mer...

52% af de britiske muslimer mener, at homoseksualitet bør gøres ulovligt. 27% af de britiske muslimer har “en vis sympati for motiverne bag angrebene” på Charlie Hebdo. Når resultater af meningsmålinger kommer ud, forsøger næsten hele det muslimske samfund, herunder næsten alle muslimer i medierne og alle selvbestaltede grupper af “muslimske ledere” at bevise, at afstemningen er et bedrag. Der er aldrig nogen antydning af introspektion. Der er ingen skam og ingen bekymring, kun angreb.

Les Mer...

Balladen om Ken Livingstone handler om meget mere. Socialdemokratiet har ladt sig friste til at spilde Israel-kortet og muslimerne har begærlig grebet det. Jødehad har fået legitimitet. Findes det nogen vej ud eller er jødehadet blevet del af noget meget større?

Les Mer...