Dag: 29. april 2016

En læser spørger: Når man nu den ene gang efter den anden, hører og læser lærde folk berette, at ISIS ikke kan fordrage, at blive kaldt Daesh, hvorfor bliver politikkere, journalister og skribenter så ved med at kalde dem ISIS, IS og hvad ved jeg. Bare ikke Daesh. Brug det dog, når vi ved, at […]

Les Mer...

Anders Zorn (1860-1920) Akvarell, 29,5 x 44cm, privateie. Anders Zorn er best kjent for sine oljemalerier, særlig av frodige damer både med og uten klær på, men han var også en virtuos innen både akvareller og etsninger. Han gjorde også en del skulptur. Ved auksjon hos Bukowski i Stockholm desember 2015 falt tilslaget ved svimlende […]

Les Mer...

En undersøgelse viser, at 88% af britiske muslimer trives i Storbritannien, og at en tredjedel nægter at fordømme stening. Muslimsk immigration går hånd i hånd med stigende antisemitisme. En Labour-politiker i Bradford kan ikke se ironien, når hun ønsker en plan for mellemøstlige jøders tilbagevenden ‘hvor de kom fra “. En anden politiker ønsker voldskamp mod verdens-zionisme. Men de er kun det mildere udtryk på det endnu større had i Labour valgkredse.

Les Mer...

En tyrkisk domstol løslod 24. mars syv fremstående IS-krigere, bl.a. leder for IS i Tyrkiet. Tiltalene består, hvad er meningen med at løslade dem når bomberne springer? Myndighederne ønsker ikke at de tiltalte skal røbe for mange hemmeligheder i retten. Erdogans krig mod IS er en stor fidus.

Les Mer...

https://www.youtube.com/watch?v=N0170DLJlZM   Det indbyder til reflektioner når valg af studentråd på Vestbredden og i Storbritannien har samme fællesnævner: Had mod Israel. Storbritannien diskuterer ivrig Ken Livingstones “gaffes”, men måske man heller skulle se at studenter vælger ledere med de samme syn på Vestbredden og i Storbritannien? Hvad siger det om fremtiden? BBC joyously headlinedas its ‘First […]

Les Mer...

Jeremy Corbyn tilhører venstrefløjen i Labour og det er den som med sin arrogance og militans tror den kan tillade sig at flirte med antisemitisme. Den har moralen på sin side uanset. Nemesis venter.

Les Mer...

Medierne forsøgte i lang tid at fremstille Trump som provokerende til vold. Nu er det demonstranterne, der angriber politi og Trump-supportere. Mediernes dramaturgi revner.

Les Mer...

I en tale til parlamentet i mandags sagde Ungarns statsminister Viktor Orbán, at forfatningens beskyttelse af ungarsk sprog og kultur forpligter regeringen til at modsætte sig indvandring, der truer dette princip. “Vi har ret til at bestemme, hvem vi vil leve med,” sagde han.

Les Mer...

Hamas vandt nyligt valget blandt studenter ved Bir Zeit-universitetet på Vestbredden. Det var en protest mod det korrupte styret til Abbas, men samtidig et tegn på radikalisering blandt palæstinenserne. De afviser samarbejd med Israel og går ind for terror.

Les Mer...

Oslo-aftalen mellem Israel og PLO blev fremstillet som en diplomatisk triumf. Norges udenrigsministerium var fange af sin egen succes. Palæstinenserne brugte ikke penge til fred, men til at underminere staten Israel. Konflikten blev en pengemaskine for palæstinenserne, og som leder af “Givelandsgruppen” er Norge pengeindsamler for et korrupt PA-styre.

Les Mer...